EQUIP UNIÓN CANINA

Educació i ensinistrament caní professional: experts en gestió del comportament i comunicació canina.

Comunicació

Respecte mutu

Esforç i constància

Confiança i actitut

Qui som?

Em dic Irma Pujol i sóc la fundadora i coordinadora de l’escola d’educació canina Unión Canina. Porto des del 2015 activa al món caní. Després d’un període de formació i investigació (que segueix a l’actualitat), vaig decidir embarcar-me en aquest projecte a principis del 2019, amb l’objectiu de donar a conèixer una educació canina més respectuosa i efectiva, allunyada de mètodes arcaics com l’ús de collars d’estrangulament i altres eines que poden afectar a la salut mental i emocional de l’animal. Per això, juntament amb tot l’equip que conforma actualment aquesta iniciativa , hem desenvolupat una nova metodologia d’educació canina respectuosa, Anthill System, basada en la ciència i adaptada a la societat actual.

Segons la nostra filosofia, la relació entre tutor i gos (nosaltres no parlem d’amos i gossos, sinó de guies o tutors) ha d’estar basada en el respecte i la confiança mútua.

És essencial entendre que un gos és un company, un membre més de la família. Per això, entendre’l i comunicar-se amb ell per crear una relació agradable i forta basada en la cooperació, és l’epicentre de tot aprenentatge. S’ha demostrat que l’ús d’eines de càstig tenen una efectivitat a curt termini i que, a més de generar problemes emocionals al gos, interfereixen en la nostra relació.

Anthill System és una metodologia basada en la comprensió de l’animal, la comunicació i respecte mutu i el treball constant per enfortir relacions i crear vincles sans i estables.

L’equip

IRMA PUJOL

Directora y Coordinadora

Especialista en comunicació canina i gestió del comportament, auxiliar de veterinària, jutgessa CCE, educadora i ensinistradora canina.

MARTA FRIGOLA

Subdirectora i Secretària

Tècnica avançada en modificació de la conducta, instructora programa CCE, educadora i ensinistradora canina.

ARIADNA CUBERO

Psicòloga

Doctora llicenciada en psicologia. Educadora psicològica i emocional canina.

Encara no coneixes els nostres llibres?

Introducció a l’educació canina respectuosa i a la interpretació del llenguatge caní

Com ha evolucionat el gos al llarg dels anys? Per què l’educació des de la comunicació i la comprensió és més efectiva? Quin és l’origen de l’educació canina?
Vull llegir-los!

Tens algun dubte?