FORMACIÓ CANINA PER A GOSSOS DE QUALSEVOL EDAT

No saps per on començar? Primera consulta de valoració completament gratuïta.

Solicitar primera valoració

FORMACIÓ PRESENCIAL

Format individual

Apropiat tant per a problemes emocionals (inseguretats, respostes agressives, problemes al passeig, destruccions, ansietat) com per a millorar la relació i crear pautes personalitzades (adaptacions, cadells, anàlisi de rutines i estimulació).

Treballem de manera particular el vostre cas, amb cita prèvia i de forma totalment personalitzada. Ens podem desplaçar a domicili.

Més informació

Format grupal

Apte per a tot tipus de gossos (tingui o no dificultats socials). Treballem en un format grupal setmanal per fomentar l’estabilitat del gos. L’ajudem a interactuar de manera efectiva amb altres gossos i persones, treballem ordres essencials d’obediència, organitzem caminades per aprendre a relacionar-se amb qualsevol entorn i us preparem per resoldre qualsevol situació al llarg de la vida del gos. Inclou beneficis extra.

Desde 69’30€/mes

Més informació

Formació per manades

Destinat a llars amb 3 o més gossos. Us ensenyem a gestionar grups de gossos per a millorar la convivència i oferir l’estimulació adequada tant a nivell individual (de cada gos) com grupal (de tota la manada).

Treballem de manera particular i individual el vostre cas, amb cita prèvia i de forma totalment personalitzada. Oferim opció de desplaçament a domicili.

Més informació

Formació gos tutor

Destinat a particulars i professionals del sector. La formació que et permetrà potenciar les habilitats del teu gos i preparar-lo perquè pugui treballar al teu costat. Vols crear un equip invencible juntament amb el teu gos?

Rebràs la certificació d’AsCD (Anthill system Cooperation Dog) que acreditarà que el teu gos té habilitats suficients per poder ajudar en la gestió emocional.

Més informació

Curs educació canina

Curs semipresencial de llarga durada (8 mesos) creat perquè l’alumne pugui entendre i educar el seu gos. De format semipresencial que combina la teoria online i la pràctica presencial personalitzada.

Impulsos prevalents, passeig relaxat, història, control, obediència, estimulació, llenguatge caní, gestió emocional, aprenentatge… i molt més!

Més informació

FORMACIÓ ONLINE

Curs per a gossos reactius (ESP)

Creat per ajudar a rehabilitar el gos que reacciona de manera exagerada (lladrucs, agressions, estirades de corretja, conductes explosives, salts, etc.). El curs està dividit en 2 blocs “Bloque 1: origen y comprensión” i “Bloque 2: transformación y gestión)

Format online. Es dona accés a una plataforma les 24h durant 6 mesos per a visualitzar els vídeos per compte propi quan es desitgi. Inclou servei de resolució de dubtes sobre el curs (via e-mail). Els 2 blocs poden contractar-se junts o per separat.

199€ curs sencer

Més informació

Taller per a gossos adoptats (ESP)

La guia online que necessites si vols adoptar o has adoptat a un gos (de qualsevol raça o edat).

Hem creat un vídeo-taller amb una masterclass sobre l’adopció. Tindràs informació clau i consells sobre l’elecció adequada per a una adopció conscient. Coneixes el procés de preadopció? Si ho fas de la forma correcta, el gos s’adaptarà molt millor a la nova llar. Aprèn a realitzar un procés d’adaptació adequat perquè el teu gos pugui gestionar la seva nova situació sense traumes.

25€ taller

Més informació

Assessorament online

Si estàs molt lluny de la nostra ubicació (Torelló), també et podem ajudar. Apropiat tant per a problemes emocionals (inseguretats, respostes agressives, problemes en el passeig, destruccions, ansietat) com per a millorar la relació i crear pautes personalitzades (adaptacions, cadells, anàlisi de rutines i estimulació). Una vídeotrucada de 60 minuts amb els professionals d’Unión Canina per a poder aprofundir en el teu cas. Després rebràs l’informe amb les pautes a seguir a través d’e-mail

60€ (1ª sessió)

Més informació

CONTINGUT GRATUÏT

Document sobre distàncies

Et regalo un document sobre les distàncies en gossos. Segurament t’han dit que ja no es pot fer res amb la reactivitat del teu gos. Doncs has de saber que, independentment de l’edat o la raça del gos, ES POT TREBALLAR i podeu aconseguir una millor convivència. Només cal tenir els coneixements adequats i l’acompanyament de professionals en conducta com els d’Unión Canina. Aquest document és un punt de partida per començar a entendre millor què li passa al teu gos reactiu.

GRATUÏT

El vull!

El nostre programa de ràdio

Cada setmana oferim un nou programa de “Freqüència Canina” a Ràdio Ona de Torelló. Un espai conduït per la Marta Frigola i l’Irma Pujol on resolem tots els dubtes de l’audiència sobre la cura i educació dels gossos. Oferim informació de qualitat, actualitzada i molt interessant sobre el món del gos.

Cada divendres a les 12:15h a Ràdio Ona, 107.4 FM

Et deixo tots els nostres podcasts perquè puguis escoltar-los de nou les vegades que vulguis.

GRATUÏT

Escoltar “Freqüència canina”

“La voz del perro” 1er capítol

Et regalem el primer capítol del nostre nou llibre “La voz del perro”.

Els gossos no fan servir les nostres paraules per comunicar-se. Ells són molt més gestuals i es basen, sobretot, en la comunicació no verbal per fer-se entendre. És realment una llàstima que, tot i viure en l’era tecnològica i informativa, els gossos d’avui en dia no siguin escoltats.

En aquest llibre us mostrem les eines essencials per ser capaços d’escoltar la veu del gos.

GRATUÏT

Vull llegir-lo

Estem a YouTube!

Vídeos gratuits per educar el teu gos

Veure formacions

Vols més informació?