FORMACIÓ CANINA PER A GOSSOS DE QUALSEVOL EDAT

No saps per on començar? Primera consulta de valoració completament gratuïta.

Solicitar primera valoració

FORMACIONS PRESENCIALS

Format individual

Apropiat tant per a problemes emocionals (inseguretats, respostes agressives, problemes al passeig, destruccions, ansietat) com per a millorar la relació i crear pautes personalitzades (adaptacions, cadells, anàlisi de rutines i estimulació).

Treballem de manera particular el vostre cas, amb cita prèvia i de forma totalment personalitzada. Inclou desplaçament a domicili. Inclou videotrucada de preavaluació i acompanyament durant tot el procés.

Més informació
COMPRAR

Format grupal

Apte per a tot tipus de gossos (tingui o no dificultats socials).

Treballem en un format grupal i setmanal per fomentar l’estabilitat del gos. L’ajudem a interactuar de manera efectiva amb altres gossos i persones, treballem ordres essencials d’obediència, organitzem caminades per aprendre a relacionar-se amb qualsevol entorn i us preparem resoldre qualsevol situació al llarg de la vida del gos. Inclou beneficis extra (consulteu condicions).

Més informació
COMPRAR

Formació per manades

Destinat a llars amb 3 o més gossos.

Us ensenyem a gestionar grups de gossos per a millorar la convivència i oferir l’estimulació adequada tant a nivell individual (de cada gos) com grupal (de tota la manada). Treballem de manera particular i individual el vostre cas, amb cita prèvia i de forma totalment personalitzada. Oferim opció de desplaçament a domicili. Inclou videotrucada de preavaluació per estudiar el cas, i acompanyament i assessorament durant tot el procés.

Més informació
COMPRAR

FORMACIONS ONLINE

Curs per a gossos reactius (ESP)

Creat per ajudar a rehabilitar el gos que reacciona de manera exagerada (lladrucs, agressions, estirades de corretja, conductes explosives, salts, etc.). El curs està dividit en 2 blocs “Bloque 1: origen y comprensión” i “Bloque 2: transformación y gestión)

Format online. Es dona accés a una plataforma les 24h durant 6 mesos per a visualitzar els vídeos per compte propi quan es desitgi. Inclou servei de resolució de dubtes sobre el curs (via e-mail). Els 2 blocs poden contractar-se junts o per separat.

Més informació
COMPRAR

Estem a YouTube!

Vídeos gratuits per educar el teu gos

Veure formacions

Vols més informació?